Schoenexpert

15 jaar productie-ervaring
je

Kwartfinales van het WK waren geboren Marokko werd het grootste donkere paard!

Vanmorgen vroeg, Beijing-tijd, schakelde Marokko, na 120 minuten reguliere speeltijd en een strafschoppenserie, Spanje uit met een totaalscore van 3:0 en werd daarmee het grootste donkere paard van dit WK!
In een ander duel versloeg Portugal Zwitserland onverwachts met 6-1, en Gonzalo Ramos zorgde voor de eerste "hattrick" van deze beker".

Tot nu toe zijn de kwartfinales van het WK allemaal geboren!Verrassend genoeg is Marokko het zwartste donkere paard geworden.
微信图foto_20221208145208    Na het WK in Rusland vier jaar geleden viel de Spaanse ploeg opnieuw voor de strafschopstip.Ze hebben vrije balbezittijd, maar ze missen de ritmeverandering en het vermogen om het spel te beëindigen.

Er zijn veel talenten in het Spaanse team, zoals de 18-jarige Garvey, de jongste starter in de knock-outronde van het WK sinds 'koning' Pele in 1958.

Maar vanwege de jeugd heeft deze ploeg nog tijd nodig om tot rust te komen.Spanje en Duitsland staan ​​beide op passeren en controleren van stijl,

maar nu lijkt het erop dat ze meer capabele aanvallers nodig hebben om de voorsprong om te zetten in een overwinning.
微信图foto_20221208150237
Op de laatste dag van de ronde van 16 sloeg het pure Marokko de handen ineen met het wilde Portugal om door te gaan naar de top 8!

Er zijn nu nog maar acht wedstrijden te spelen op het WK.Na de opwinding en het lawaai aan het begin van de wedstrijd,
het huidige WK is 's werelds hoogste niveau van groene beslissende strijd!

Kijk eens naar de volgende wedstrijden: Groot-Brittannië en Frankrijk, Argentinië PK Holland, 5-sterren Brazilië beslissende strijd laatste runner-up,

5 schildleger tegen groot donker paard.Welke is niet van hart tot hart?

Misschien kan wel gezegd worden dat vanaf nu het echte WK begon!

Posttijd: 08-dec-2022